RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 18 » «Книга джунглів» стартувала з другим результатом квітня
16:59
«Книга джунглів» стартувала з другим результатом квітня
Як і очікувалося, в минулий уїк-енд в північноамериканському бокс-офісі з'явився новий лідер - ним став фільм студії Disney «Книга джунглів», який випередив найближчого переслідувача на $ 80 млн.

Картина Джона Фавро завершила свої перші вихідні в прокаті з результатом $ 103,6 млн. Серед новачків квітня за всю історію бокс-офісу «Книга джунглів» поступилася за сумою зборів в дебютний тиждень лише сьомому «Форсажу» ($ 146,2 млн), обігнавши при цьому блокбастер «Перший месник: Інша війна» ($ 95 млн).

Студію Disney не може не радувати той факт, що на сайті CinemaScore нова екранізація безсмертних оповідань Редьярда Кіплінга удостоїлася високого рейтингу A, а критики складають фільму хвалебні оди. На їхню думку, «Книга джунглів» - рідкісний приклад того, як в одному проекті можна об'єднати красиву картинку і глибокий зміст.

Все, починаючи від промальовування головних персонажів і закінчуючи музичним супроводом, працює в стрічці Фавро на спільну мету - показати драматизм того, що відбувається на екрані. І якщо мультфільм 1967 року можна назвати розрахованим в першу чергу на дітей, то нова повнометражна версія зачарувала і дорослу аудиторію.



Друге місце фінансового рейтингу дісталося ще одному дебютанту тижня - комедії «Перукарня 3», що зібрала $ 20,2 млн. З моменту виходу другої частини франшизи багато в Чикаго змінилося, а стрічка Малкольма Д. Лі піднімає актуальні питання з життя міста з гумором і дещицею драми .

Як і «Книга джунглів», третя «Перукарня» заслужила захоплені відгуки в професійному співтоваристві. За словами рецензентів, режисерові і сценаристам вдалося торкнутися найболючішої для сучасних американців теми, не забуваючи при цьому про те, що сміх продовжує життя. Головні герої обговорюють Барака Обаму і Кім Кардашьян, а до акторського складу приєдналася популярна співачка Нікі Мінаж. Триквел в результаті відкрився в кінотеатрах з результатом меншим, ніж у другого фільму ($ 24,2 млн), але оцінка А- на CinemaScore напевно допоможе картині Лі залучити нову аудиторію.



На третю сходинку опустився лідер минулого тижня - комедія «Леді Бос» з Мелісою МакКарті. Фільм Бена Фальконе просів на 57% і заробив всього $ 10,2 млн, і тепер його збори в домашніх кінотеатрах обчислюються сумою $ 40,4 млн. Настільки різке падіння аудиторії викликано, здебільшого, негативними відгуками тих, хто вже подивився «Леді Боса» . Стрічка Фальконе нічого не пропонує глядачеві, крім блискучої гри МакКарті і її напарниці Крістен Белл, а також неабиякої порції жартів нижче пояса. Головне питання у критиків викликав написаний Мелісою в співавторстві з режисером сценарій, який зробив героїв плоскими, а їх дії - здебільшого абсурдними.



Четверте місце в топі-5 займає блокбастер «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» з результатом $ 9 млн. В цілому фільм Зака ​​Снайдера заробив в США $ 311,3 млн, а його загальносвітові збори становлять на даний момент $ 827,3 млн. Протистояння двох супергероїв з коміксів DC розділило кіноманів на два табори: одним стрічка сподобалася, а інші вважали її занадто сумбурною. Представники другої групи, до слова, вже встигли написати петицію про те, щоб Снайдера відсторонили від роботи над «Лігою справедливості».



Замикає п'ятірку краща анімаційна стрічка «Зоотрополіс», яка додала до своєї скарбнички ще $ 8,2 млн. Мультфільм про тварин, що розмовляють може похвалитися заробленими за сім тижнів $ 307,5 ​​млн, а на світовій арені кролиця Джуді і лис Нік зуміли зібрати $ 882,3 млн. картина ще не дебютувала в Японії, і журналісти пророкують, що в результаті «Зоотропліс» обійде навіть «Бетмена проти Супермена».

Переглядів: 798 | Додав: Elnino | Теги: Перукарня 3, Леді бос, Книга джунглів, касові збори, Зоотрополіс, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |