RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 5 » Ключову сцену з Джоном Сноу знімали багато годин
10:28
Ключову сцену з Джоном Сноу знімали багато годин
Виконавиця ролі Мелісандра в "Грі престолів" Керіс Ван Хаутен зізналася, що сцена воскресіння Джона Сноу (Кіт Харінгтон) у другому епізоді шостого сезону шоу зажадала багато сил. В інтерв'ю виданню Entertainment Weekly актриса розповіла, що режисер епізоду "Дім" Джеремі Подесва хотів, щоб кожен кадр був вивірений. У підсумку Ван Хаутен провела багато годин, обтираючи Харінгтона, поки той лежав на столі практично голий.

"Потрібна була ціла вічність, щоб воскресити його, - зокрема сказала Ван Хаутен. - Це була дуже важлива сцена, ми знімали її з різних ракурсів. Думаю, я обмила тіло вже всоте. Дуже багато мені б позаздрили, включаючи мою маму і сестру. Я навіть з Кітом жартувала з цього приводу - "якби тільки моя мама могла це побачити", - і йому це сподобалося ".



У свою чергу Харінгтон сказав, що у нього немає претензій з приводу двох епізодів, які він провів, лежачи на спині, особливо, якщо згадати, що зазвичай він знімається в сценах битв на страшному холоді. "Це були дуже легкі епізоди, мені вони дуже сподобалися. Я знаходився в теплій кімнаті, що для мене незвично". Що стосується сцени омивання Мелісандрою, Харінгтон назвав цей досвід "дуже-дуже дивним, немов вологий сон підлітка - ти лежиш голий, а Керіс Ван Хаутен миє тебе".

Зі свого боку Подесва дуже схвально відгукнувся про талант і велике терпінні Харінгтона, якому протягом тижня доводилося прикидатися мертвим.
Переглядів: 689 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 6 сезон, Гра престолів, Сноу, новини, Керіс Ван Хаутен | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |