RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 15 » Китайський фільм «Полювання на монстра» розтрощив «Форсаж 7»
19:18
Китайський фільм «Полювання на монстра» розтрощив «Форсаж 7»
Гонконгський фільм "Полювання на монстра", створений у жанрі "фентезі", відтіснив пригодницький бойовик "Форсаж 7" з першого місця в рейтингу найкасовіших кінопроектів в історії китайського прокату. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, новий рекордсмен заробив на батьківщині за 60 днів понад 382 мільйонів доларів.

"Форсаж 7" свого часу фінішував з результатом 380,5 мільйона доларів, ставши найуспішнішим голлівудських кінофільмом в Китаї.

Фільм "Полювання на монстра" був створений гонконгською студією Edko Films під керівництвом режисера Рамана Хуї, який раніше брав участь у створенні голлівудського анімаційного фільму "Шрек Третій". Виробничий бюджет картини оцінюється всього в 40 мільйонів доларів.
Нагадаємо, що на початку вересня 2015 сукупні касові збори в китайському прокаті досягли 4,7 мільярда доларів, тобто перевищили збори всього 2014 року. Близько 60 відсотків цієї суми припала на частку кінопроектів місцевого виробництва.



При збереженні такої динаміки зростання касових зборів китайський кіноринок обжене північноамериканський протягом найближчих 3 років. Для цього його бокс-оффіс повинен перевищити десять мільярдів доларів. Саме стільки заробляють фільми в Північній Америці.
Переглядів: 493 | Додав: Elnino | Теги: китай, Полювання на монстра, новини, Форсаж 7, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |