RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 20 » Китайський фільм очолив міжнародний прокат
19:38
Китайський фільм очолив міжнародний прокат
Голлівудська кінопродукція поступилася під натиском азіатської в міжнародному прокаті за підсумками минулих вихідних. Як повідомляє видання Variety, лідером став китайський стереоскопічний фільм "Полювання на монстра", що стартував з результатом 72 мільйони доларів.

Пригодницьке фентезі, що розповідає про боротьбу людей і монстрів за владу на Землі, зумів обійти таких конкурентів, як "Посіпаки" (66 мільйонів доларів), і "Людина-мураха" (56,4 мільйона доларів). Картина також встановила кілька абсолютних рекордів на батьківщині, зокрема, в зборах в день прем'єри (27,7 мільйонів доларів). "Полювання на монстра" також продемонстрував найкращий стартовий результат серед китайських проектів в мережі кінотеатрів IMAX (8,7 мільйона доларів).



Варто також відзначити, що третє місце в міжнародному прокаті за підсумками минулих вихідних опинилося у розпорядженні ще одного китайського фільму - комедії "Людина-млинець", що розповідає про пригоди зірки кіно, яка втрачає популярність. Вона фінішувала з результатом 61 мільйон доларів.

П'яте місце посіла картина "Цар мавп. Повернення героя", яка заробила 21,5 мільйона доларів. Нижче представлений трейлер фільму "Полювання на монстра".
Переглядів: 533 | Додав: Elnino | Теги: касові збори, Полювання на монстра, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |