RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 27 » Китайська компанія зажадала 27 мільйонів у творців «Трансформерів 4»
21:09
Китайська компанія зажадала 27 мільйонів у творців «Трансформерів 4»
Китайська туристична компанія Wulong Karst Tourism подала в суд на творців фільму "Трансформери 4: Епоха винищення", звинувативши останніх у невиконанні умов угоди з розміщення продак-плейсменту. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

У документах, які були надані суду, йдеться, що позивач інвестував у створення картини 750 тисяч доларів розраховуючи на демонстрацію логотипу компанії в одному з епізодів. Однак в фінальну версію "Трансформерів 4" ця сцена не потрапила.



В якості відповідачів названі студія Paramount і її китайський партнер China Movie Channel. За даними місцевої преси, голлівудський мейджор постарався компенсувати відсутність логотипу свого інвестора. З цією метою Майкл Бей зняв для Wulong Karst Tourism рекламний ролик одного з її куруртов, також творці фільму передали в розпорядження туристичної компанії частину реквізиту та декорацій, які могли бути використані для залучення клієнтів. Ймовірно, позивачі вважають це не адекватною заміною демонстрації логотипу і зажадали компенсації в розмірі 27 мільйонів доларів.

Нагадаємо, що фільм "Трансформери 4: Епоха винищення" користувався великою популярністю в Китаї. Його касові збори в національному прокаті перевищили 300 мільйонів доларів.
Переглядів: 569 | Додав: Elnino | Теги: китай, Трансформери 4, кіно, новини, Wulong Karst Tourism, Епоха винищення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |