RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 5 » Китайська компанія купила контрольний пакет студії Legendary
12:52
Китайська компанія купила контрольний пакет студії Legendary
Китайський конгломерат Dalian Wanda Group, що є однією з найбільших у світі компаній, що працюють в індустрії розваг, придбав контрольний пакет акцій голлівудської студії Legendary Entertainment, що  раніше оголосила про банкрутство. Про це повідомляє видання Deadline.

Узгодження деталей контракту ще триває, проте учасники переговорів вже підтвердили сам факт продажу студії. Інтерес китайської компанії до активів Legendary цілком зрозумілий, тому що студія контролює такі франшизи, як "Годзілла" і "Тихоокеанський рубіж", які вельми популярні в азіатському регіоні.



Нагадаємо, що Wanda Group не новачок в американській розважальної індустрії. У 2012 році вона придбала за 2,6 мільярда доларів компанію AMC Entertainment Holdings, що володіє найбільшою мережею кінотеатрів в Північній Америці.

У планах Legendary фантастичний фільм "Велика стіна", прем'єра якого повинна відбутися в листопаді 2016 року. У картині, ключові ролі в якій зіграли Метт Деймон, Педро Паскаль, Віллем Дефо, Енді Лау, Тянь Цзин, Нуман Акар, Ханьюй Чжан, Едді Пен, Хань Лу та інші актори, буде представлена ​​екзотична версія будівництва Великої китайської стіни. Також студія планує розвивати франшизу "Годзілла" і "схрестити" історію популярного японського монстра з історією Кінг Конга.
Переглядів: 677 | Додав: Elnino | Теги: кіно, новини, Legendary Entertainment, Dalian Wanda Group | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |