RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 23 » Китайська компанія буде фінансувати «Людину-павука»
14:06
Китайська компанія буде фінансувати «Людину-павука»
Кіностудія Sony Pictures і китайська корпорація Dalian Wanda Group уклали партнерську угоду про спільне фінансування цілого ряду перспективних кінопроектів. Як повідомляє видання Deadline, деталі угоди не розголошуються, але, найімовірніше, Wanda інвестує свої кошти в чотири фільми, одним з яких стане "Людина-павук: Повернення додому".

Таким чином, китайський конгломерат посилить свій вплив у Голлівуді, а студія Sony в свою чергу зможе скористатися пільгами, які гарантовані в Китаї спільним проектам.



Нагадаємо, що Dalian Wanda Group планомірно скуповує активи, що мають відношення до розважальної індустрії не тільки в Північній Америці, а й в Європі. Так, в її власності вже знаходяться друга за величиною американська мережа кінотеатрів AMC Theatres, а також компанія Odeon & UCI Cinemas Group, що базується в Лондоні. На початку 2016 року Wanda придбала голлівудську студію Legendary Entertainment, а влітку того ж року стало відомо про готовність китайського концерну купити 50-ти відсоткову частку в кіностудії Paramount Pictures.

На момент написання даного матеріалу Wanda контролювала 15 відсотків світових касових зборів і, згідно із заявами її керівництва, має намір до 2020 року взяти під контроль п'яту їх частину.
Переглядів: 714 | Додав: Elnino | Теги: Sony Pictures, Marvel, новини, Людина-павук, Dalian Wanda Group | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |