RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 5 » Китайці інвестують чверть мільярда в фільми FOX
16:38
Китайці інвестують чверть мільярда в фільми FOX
Китайська студія Bona Film Group інвестує 235 млн., доларів в перспективні кінопроекти голлівудської кіностудії 20th Century Fox. Про це повідомляє видання Variety.

Угода, підписана сторонами, дозволить китайським партнерам взяти участь у створенні шести великобюджетних фільмів. Першим з них стала фантастична стрічка "Марсіянин", створена режисером Рідлі Скоттом. Вона буде випущена в китайський прокат 25 листопада 2015 і, завдяки виключно позитивному образу китайської космічної програми, неодмінно буде користуватися підтримкою як глядачів, так і місцевих чиновників.



Іншими фільмами, створеними за участю китайських інвесторів, стануть, найімовірніше, "Люди Ікс: Апокаліпсис", "Планета мавп: Війна", "Будинок дивних дітей" та "День незалежності 2". "Ми з натхненням оцінюємо перспективи нашої участі в створенні перспективних голлівудських фільмів і можливість продемонструвати домашній аудиторії високоякісну іноземну кінопродукцію", - йдеться в офіційній заяві глави студії Bona Film Group Дона Ю.

Особливо підкреслюється, що угода не передбачає участь китайських партнерів в дистрибуції фільмів FOX, вони лише будуть претендувати на частину прибутку від прокату.
Переглядів: 509 | Додав: Elnino | Теги: Bona Film Group, 20th Century Fox, новини кіно | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |