RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 28 » Китай прийняв нові протекціоністські заходи проти голлівудських фільмів
15:23
Китай прийняв нові протекціоністські заходи проти голлівудських фільмів
Китайська влада анонсувала новий пакет протекціоністських заходів, які будуть покликані збільшити частку фільмів власного виробництва в національному прокаті. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, зокрема, прокатні мережі, які підтвердять, що дві третини їх касових зборів сформовані за рахунок прокату китайських кінопроектів, зможуть зменшити своє податкове навантаження.

Раніше кінотеатри відраховували державній структурі China Film Bureau п'ять відсотків від касових зборів. За допомогою цих сум формувався фонд підтримки вітчизняної кіноіндустрії. При дотриманні згадуваних вище правил платежі будуть скорочені в два рази.



Ця ініціатива, без всякого сумніву, завдасть відчутного удару по прокату іноземних і, перш за все, голлівудських картин в Китаї. Їх частка в національному прокаті неухильно знижується.
Так, в 2015 році більше 60 відсотків касових зборів в Китаї було забезпечено за рахунок показу фільмів власного виробництва.

Нагадаємо, що в Китаї діє ціла серія протекціоністських обмежень для кінопроектів іноземного виробництва. У рік в широкий прокат можуть бути випущені не більше 34 таких фільмів. Сукупний бокс-оффіс в країні зростає страхітливими темпами. Очікується, що до кінця 2017 року китайський кіноринок займе лідируючу позицію в світі.
Переглядів: 688 | Додав: Elnino | Теги: китай, протекціонізм, бокс-оффіс, кіно, новини, касові збори, голівуд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |