RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 11 » Кіностудія Warner Bros. зафіксувала різке падіння прибутку
12:43
Кіностудія Warner Bros. зафіксувала різке падіння прибутку
Прибуток компанії Time Warner впала на шість відсотків через незадовільні результати, продемонстровані підрозділом компанії - кіностудією Warner Bros. Про це з посиланням на дані квартального звіту повідомляє видання Variety.

Прибуток самої кіностудії при цьому знизилася відразу на 13 відсотків і досяг 3,3 мільярда доларів, так як рідкісні касові хіти, на кшталт фільму "Крід: Спадщина Роккі", виявилися не в змозі нейтралізувати негативний ефект від провалу таких картин, як "Пен: Подорож в Нетландію "або ж" У серці моря ". Операційні доходи Time Warner знизилися на 12 відсотків до 1,4 мільярда доларів.



Куди райдужніша картина в телевізійних підрозділах компанії - HBO і Turner. Прибуток телеканалу HBO, який показує популярні телесеріали "Дівчата", "ВІП" та інші, збільшилася на шість відсотків до 1,4 мільярда доларів через значне збільшення кількості передплатників.

Прибуток Turner також продемонстрував зростання за рахунок трансляцій популярних спортивних змагань, наприклад, ігор Major League Baseball.
Відзначимо, що на початку 2016 року вартість акцій компанії Time Warner виросла на хвилі чуток про можливу її продажу. Однак вони так і не були підтверджені офіційно.
Переглядів: 689 | Додав: Elnino | Теги: кіностудія, Time Warner, Warner Bros., новини, ПРИБУТОК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |