RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 29 » Кім Бесінджер зіграє в сиквелі «П'ятдесяти відтінків сірого»
12:00
Кім Бесінджер зіграє в сиквелі «П'ятдесяти відтінків сірого»
Кім Бесінджер приєдналася до акторського складу фільму "На п'ятдесят відтінків темніше", який стане сиквелом еротичного трилера "П'ятдесят відтінків сірого". Як повідомляє видання Variety, їй дісталася роль Єлени Лінкольн, колишньої коханки головного героя, що залучила його до принад світу БДСМ.

Кіностудія Universal планує зняти два продовження оригінальної картини і випустити їх в 2017 і 2 018 роках в переддень Дня всіх закоханих. Серед раніше затверджених акторів Дакота Джонсон, Джеймі Дорнан, Макс Мартіні, Люк Граймс, Елоіз Мамфорд, Рита Ора, Віктор Расук та інші. Постановником "На п'ятдесят відтінків темніше" після конфлікту, що стався між автором літературного першоджерела Е.Л. Джеймс і режисером першого фільму Сем Тейлор-Джонсон, був призначений Джеймс Фоулі.

Нагадаємо, що розгромна критика не завадила фільму "П'ятдесят відтінків сірого" стати одним з найкасовіших кінопроектів 2015 року. Він заробив у прокаті близько 600 мільйонів доларів при виробничому бюджеті всього в 40 мільйонів доларів.



Раніше повідомлялося, що виконавці головних ролей домоглися істотного збільшення їхніх гонорарів перед зйомками сиквела, тому його бюджет буде вже значно більшим.
Переглядів: 729 | Додав: Elnino | Теги: На п'ятдесят відтінків темніше, Кім Бесінджер, сиквел, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |