RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 18 » Кіфер Сазерленд зіграє президента США в новій драмі ABC
19:15
Кіфер Сазерленд зіграє президента США в новій драмі ABC
На наступний день після виходу першого трейлера серіалу каналу Fox "24 години: Спадщина", ABC випустив трейлер майбутньої політичної драми "Designated Survivor" ( "Наступник"), головну роль в якій виконує зірка "24 години" Кіфер Сазерленд. Прем'єра "Designated Survivor" відбудеться восени поточного року. Про це повідомляє видання Deadline.

У серіалі, який позиціонується як політичний трилер з елементами сімейної драми, Сазерленд грає Тома Кіркмена, дрібну сошку при уряді Білого дому. Кіркмен призначений "наступником" - членом уряду, який завжди знаходиться поза Капітолієм під час президентського звернення до нації, на випадок непередбачених обставин. І ці обставини не змусили себе довго чекати: будівля Капітолію піддається атаці, і Кіркмен в одну мить стає-необраним головнокомандувачем, який на перший погляд, не подає надій. Питання в наступному: чи зможе він упоратися з ситуацією в умовах загального хаосу?

У серіалі, створеному його виконавчим продюсером Девідом Гуггенхеймом, також знімаються Наташа МакЕлхоун, Меггі Кью і Кел Пенн. Пілотну серію зняв Пол МакГіган. Виробництвом серіалу займаються студії The Mark Gordon Company і ABC Studios.
Переглядів: 653 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Designated Survivor, ABC, Кіфер Сазерленд, новиин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |