RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Березень » 27 » Хто стане новою Людиною-павуком?
16:15
Хто стане новою Людиною-павуком?
Як повідомляє портал Latino Review, студії Marvel і Sony приступили до пошуків виконавця ролі Пітера Паркера. Минулого місяця голлівудські кінокомпанії уклали угоду про спільну опіку над Людиною-павуком, перша поява якого в кінематографічному всесвіті Marvel відбудеться в блокбастері «Перший месник: Громадянська війна».

Зйомки картини стартують вже в наступному місяці, а тому ім'я нового виконавця ролі знаменитого героя коміксів може бути оголошено публіці вже найближчим часом. Інсайдерам стали відомі актори, кандидатури яких студії розглядають зараз.

У послужний список 16-річного Матеуса Уорда входять серіали «Косяки» (Weeds) і «Заручники» (Hostages). Пітер Паркер може стати його першою головною роллю у великому кіно.



В образі Людини-павука на екрані може також постати 17-річний Аса Баттерфілд, знайомий глядачам за фільмами «Хранитель часу 3D» і «Гра Ендера». Цікаво, що незабаром після завершення угоди Marvel і Sony актор висловив інтерес до цієї ролі на сервісі Reddit.

 

Прем'єра «Громадянської війни» запланована на 6 травня 2016 року, а перший сольний фільм про нову Людину-павука вийде на екрани 28 липня 2017.
Переглядів: 810 | Додав: Elnino | Теги: новини, фільм, новий, Людина-павук, Аса Баттерфілд, Матеус Уорд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |