RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 20 » «Хроніки Амбера» Роджера Желязни адаптують для ТБ
11:17
«Хроніки Амбера» Роджера Желязни адаптують для ТБ
Автор "Ходячих мерців" Роберт Кіркман і його партнер по Skybound Entertainment Девід Елперт разом зі студією Vincent Newman Entertainment займуться адаптацією популярної науково-фантастичної та фентезійної франшизи Роджера Желязни "Хроніки Амбера" для телебачення. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

На момент написання замітки ведуться пошуки сценариста для адаптації серії книг, проданої по всьому світу тиражем більше 15 мільйонів копій. Кіркман, Елперт і Вінсент Ньюман ( "Ми - Міллери") розділять обов'язки виконавчих продюсерів телепроекту, який буде запропонований кабельним і преміальним каналам і потоковим сервісам.

У "Хроніках Амбера", вперше опублікованих в 1970 році, головний персонаж Корвін приходить до тями на Землі і нічого не пам'ятає. Незабаром він з'ясовує, що належить до королівського роду, члени якого мають здатність до подорожей через різні паралельні світи ( "тіні") і правлять істинним світом або виміром, відомим як Амбер. Серія, що складається з десяти книг, розділена на дві арки - "П'ятикнижжя Корвіна" і "П'ятикнижжя Мерліна".



"" Хроніки Амбера "одна з моїх найулюбленіших книжкових серій і є головним натхненням для роботи в кіно і на телебаченні, - сказав у своїй заяві Елперт. - Отримавши можливість продюсувати цей проект, я виконав мрію всього свого життя. Горю бажанням поділитися цією дивовижною історією з новим поколінням фанатів ".
 
Переглядів: 810 | Додав: Elnino | Теги: Роджер Желязни, серіал, Хроніки Амбера, новини, Роберт Кіркман | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |