RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Березень » 16 » Хороший старт «Попелюшки»
20:13
Хороший старт «Попелюшки»
Пропонуємо вашій увазі огляд бокс-офісу Північної Америки за період з 13 по 15 березня.

За результатами минулого тижня, перший рядок в американському прокаті очікувано зайняла «Попелюшка» Кеннета Брена. За прем'єрний вікенд ця сімейна фентезі-драма заробила $ 70 млн, що приблизно можна порівняти з результатом «Малефісенти» ($ 69,4). Відзначимо, що «Оз: Великий і могутній» ($ 79,1 млн) так і залишився поза досяжністю працьовитої падчерки. Варто також акцентувати увагу на тому, що виробничий бюджет «Попелюшки» - всього $ 95 млн, що вдвічі менше, ніж у перерахованих вище фільмів. Критики і глядачі прихильно зустріли чергову екранізацію знаменитої казки і оцінили проект впевненою «А» на CinemaScore. Враховуючи всі ці сприятливі фактори, «Попелюшка» повинна заробити в домашньому прокаті не менше $ 200 млн.



На другій сходинці бокс-офісу опинився ще один новачок прокату - кримінальний детективний бойовик «Нічний утікач» від режисера Жауме Серра. Американський глядач зустрів чергову стрілялку з Ліамом Нісоном не так радісно, ​​як могло б бути. За дебютні вихідні стрічка зібрала вдома всього $ 11 млн - це істотно менше, ніж свого часу заробили «Повітряний маршал» ($ 28,9 млн) і «Прогулянка серед могил» ($ 12,8 млн). За оцінками фахівців, проект збере в США не більше $ 30 млн.



У трійку лідерів несподівано повернувся комедійний шпигунський бойовик Меттью Вона «Kingsman: Секретна служба». За вихідні картина просіла на 25%, що дозволило їй піднятися з четвертої позиції рейтингу на третій. І це на п'ятому тижні прокату! Крім того, проект збільшив свою касу на $ 6,2 млн, і тепер його загальні збори становлять $ 107,3. Якщо так піде і далі, то «Секретна служба» покине американські кінотеатри з вагомою сумою $ 120 млн.



«Фокус» продовжує втрачати позиції в бокс-офісі. У минулий вікенд кримінальна мелодрама Гленна Фікарра і Джона Рекуа поступилася конкурентам близько 42% аудиторії, заробивши при цьому ще $ 5,8 млн. На даний момент фільм приніс творцям $ 44 млн і до кінця прокату в США повинен відбити свій 50-мільйонний виробничий бюджет.



Феєричним падінням відзначився фантастичний трилер «Робот на ім'я Чаппі» від режисера Ніла Бломкампа. Лідер минулого вікенду звалився відразу на п'яту сходинку рейтингу, розгубивши 56% глядачів вже на другому тижні. Поки американський прокат приніс «Чаппі» лише $ 23,3 млн. До слова, на створення фільму було витрачено майже $ 50 млн.



 
Переглядів: 800 | Додав: Elnino | Теги: Нічний утікач, бокс-офіс, касові збори, новини, фільм, Попелюшка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |