RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Серпень » 28 » Ходячі мерці Сет Гілліам в ролі священника
16:29
Ходячі мерці Сет Гілліам в ролі священника
У травні з'явилася інформація про акторське призначення Сета Гілліама з культової «Прослушки»: тоді була просто оголошена інформація про те, що він з'явиться в п'ятому сезоні. Днями ж стало відомо, в якому саме образі постане актор в нових епізодах «Ходячих мерців». 



Тоді фанати оригінальної комікс-серії, за якою поставлено серіал, могли висловлювати тільки боязкі припущення з приводу ролі Гілліама. Зараз же все офіційно: Сет, який для нас навіки залишиться детективом Елісом Карвером, зіграє батька Габрієля в п'ятому сезоні «Ходячих мерців» (стартує 12 жовтня). У Габрієля Стокса, священика місцевої церкви, мається моторошна таємниця в минулому, і вона не дає йому спокійно жити - така стисла характеристика внутрішньої драми цього персонажа. 

Сам Сет Гілліам як завжди гне свою лінію, навіть коли справа стосується акторської підготовки: «Я не фанат коміксів" Ходячі мерці ". Я прочитав, може бути, один випуск з Габріелем. Тут ось у чому штука: чим більше забиваєш собі голову інформацією про свого героя, тим гірше потім виходить його зіграти. Тому я поступаю в своїй класичній манері: просто читаю сценарій і вичавлюю з нього все, що можу, без зайвої мішури ».
Переглядів: 555 | Додав: Elnino | Теги: ходячі мерці, священник Габрієль, 5 сезон, сет гілліам | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |