RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 21 » «Ходячі мерці» можуть завершитися повнометражним фільмом
16:31
«Ходячі мерці» можуть завершитися повнометражним фільмом
"Ходячі мерцям" ще рано думати про фінал, однак коли він замаячить на горизонті, не виключено, що все завершиться повнометражним фільмом. таке припущення висловив шоураннер самого рейтингового серіалу на ТБ Скотт М.Гімпл. Його слова цитує видання The Wrap.

"Це питання піднімається знову і знову. Я впевнений, одного разу це станеться, і це було б круто", зокрема сказав Гімпл, який планує залучити відомих акторів як нових версій головних героїв з серіалу AMC.

"Вільям Шетнер зіграє Ріка (Ендрю Лінкольн). А на роль Деріла (Норман Рідус) ми запросимо Едварда Джеймса Олмоса. Ми переплюнемо найкрутіші шоу! - Пожартував Гімпл. - А Меттью Фокса зробимо Губернатором (Девід Морріссі)".



Ідея про те, що шоу в підсумку може перетворитися в фільм, не нова ні для акторів, ні для знімальної групи. Лінкольн, який виконує головну роль в драмі, не раз говорив про це зі ЗМІ. Зокрема в 2015 році актор сказав наступне: "Це було б приголомшливо. Ми вже не раз говоримо про це і уявляли, як було б круто побачити сніг. Знімати треба не в Атланті, де градусник зашкалює від спеки! Було б здорово пограти з формою , часом і хронологією і, можливо, повернути старих персонажів, яких вже немає в серіалі. Безумовно, з таким форматом можна зробити що-небудь незвичайне і амбітне ".

Нагадаємо, що на момент написання замітки демонструється сьомий сезон шоу, яке вже продовжено на наступний, восьмий сезон.
Переглядів: 1155 | Додав: Elnino | Теги: серіал, ходячі мерці, AMC, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |