RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Грудень » 22 » "Хоббіт 3" показав найгірший старт трилогії
14:04
"Хоббіт 3" показав найгірший старт трилогії
Фільм "Хоббіт 3: Битва п'яти воїнств" очолив американський прокат за підсумками минулих вихідних, продемонструвавши найгірший результат трилогії і один з гірших, серед проектів, присвячених Середзем'ю.

У прем'єрний уїк-енд фінальна частина "Хоббіта" заробила лише 56 мільйонів доларів. Відзначимо, що всі, крім першої, частини "Володаря кілець" збирали за той же період більше 60 мільйонів доларів, а дві попередні серії "Хоббіта" - 84 і 73 мільйони доларів, відповідно. З урахуванням зборів за середу і четвер американські заробітки "Хоббіта 3" досягли 90 мільйонів доларів.



Така динаміка свідчить про те, що третій частині "Хоббіта" буде вельми непросто заробити 200 мільйонів доларів в домашньому прокаті. Світові збори картини на момент написання даної замітки досягли 355 млн доларів.

На другому місці за підсумками вихідних опинився фільм "Ніч у музеї 3: Секрет гробниці" з результатом 17,3 мільйона доларів. Це також найгірший результат популярної франшизи.



На третьому місці - мюзикл "Ені", який, незважаючи на те, що через дії хакерів, які організували атаку на сервери Sony Pictures, з'явився в мережі задовго до прем'єри, зумів зібрати на батьківщині 16,3 мільйона доларів.

Переглядів: 597 | Додав: Elnino | Теги: американський прокат, Хоббіт 3, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |