RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 27 » Хоакін Фенікс знову зніметься в картині М. Найта Шьямалана
08:27
Хоакін Фенікс знову зніметься в картині М. Найта Шьямалана
Хоакін Фенікс знову зіграє одну з головних ролей у фільмі, який збирається знімати режисер М. Найт Шьямалан. Про це повідомляє видання Variety.

Як це часто трапляється з проектами індійського режисера, зміст тримається в строгому секреті, відомо лише, що мова в ньому піде про якісь надприродні явища. Продюсером фільму стане Джейсон Блум, з яким Шьямалан також співпрацював раніше. Участь Блума, що спеціалізується на малобюджетних стрічках, натякає на те, що і в цьому випадку йдеться про проект з досить скромним виробничим бюджетом.
Це буде вже третій спільний фільм Фенікса і Шьямалана. Раніше актор знімався в картинах "Знаки" і "Таємничий ліс", які були цілком успішні в прокаті. Перша заробила понад 400 мільйонів доларів, а друга - більше 250 мільйонів доларів. Знімальний графік нового фільму і можлива дата прем'єри поки не уточнюються.



Останньою на момент написання даної замітки повнометражною роботою М. Найта Шьямалана була картина "Після нашої ери", випущена в 2013 році і провалена в прокаті. Восени 2015 глядачам буде представлений фільм режисера під назвою "Візит". Що стосується Фенікса, то в 2015 році вийшов фільм з його участю "Ірраціональна людина".
Переглядів: 585 | Додав: Elnino | Теги: М. Найта Шьямалана, Хоакін Фенікс, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |