RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 12 » Хав'єр Бардем і Дженніфер Лоуренс зіграють в картині Даррена Аронофскі
17:24
Хав'єр Бардем і Дженніфер Лоуренс зіграють в картині Даррена Аронофскі
Хав'єр Бардем і Дженніфер Лоуренс зіграють головні ролі в трилері, який збирається зняти для студії Paramount Pictures режисер Даррен Аронофскі. Про це повідомляє видання Variety. Аронофскі також виконає функції сценариста і продюсера проекту.

Деталі сюжету поки тримаються в секреті, відомо лише, що в центрі сюжету опиняться двоє героїв, взаємини яких піддаються випробуванню, коли в їхньому будинку з'являються незвані гості. Аронофскі планує приступити до зйомок вже навесні 2016 з прицілом на прем'єру в середині 2017 року.

Нагадаємо, що останнім на момент написання даної замітки кінопроектом режисера була екранізація графічної новели "Ной". Касові збори фільму, в якому знімалися Емма Уотсон, Логан Лерман, Рассел Кроу, Дженніфер Коннеллі, Ентоні Хопкінс та інші актори склали 325 млн., доларів, при виробничому бюджеті в 125 мільйонів доларів.



Що стосується Хав'єра Бардема і Дженніфер Лоуренс, то у акторів вкрай щільний знімальний графік. Так, Бардем з'явиться на екранах в 2017 році в картині "Пірати Карибського моря 5: Мерці не розповідають казки"., А Лоуренс глядачі побачать в 2016 році відразу в декількох стрічках, у тому числі фільмі "Люди Ікс: Апокаліпсис".
Переглядів: 797 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Хав'єр Бардем, новини, Даррен Аронофскі, Дженніфер Лоуренс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |