RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 22 » Харрісон Форд задоволений долею Хана Соло
21:33
Харрісон Форд задоволений долею Хана Соло
Харрісон Форд, який зіграв Хана Соло у фільмі "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили" задоволений долею свого героя, який загинув від руки власного сина. Про це актор розповів в інтерв'ю читачам видання Entertainment Weekly.

"Мені здається, що це логічний хід в розвитку цього героя. Я говорив про те, що Хан Соло повинен померти протягом 30 років. Не тому, що я втомився від нього, або тому, що він мені огидний, просто його самопожертва заради інших персонажів додасть йому солідності, ну, і емоційної ваги ", - прокоментував актор.

Варто відзначити, що Форд, дійсно, переконував Джорджа Лукаса покінчити з Ханом Соло ще у фільмі "Зоряні війни: Епізод 6 - Повернення Джедая", проте режисер проігнорував його пропозицію, вважаючи таку жертву невиправданою.



Нагадаємо також, що, незважаючи на драматичний для Хана Соло розвиток подій в сьомій серії "Зоряних воєн", виключати появу героя в наступних епізодах поки передчасно. Цілком можливо, він з'явиться в спогадах інших персонажів саги.

"Зоряні війни 7" були випущені в прокат в кінці 2016 року. Картині належала ціла серія абсолютних рекордів, у тому числі в зборах за прем'єрні вихідні, як на батьківщині, так і в світовому прокаті.
Переглядів: 1018 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Хан Соло, новини, Харрісон Форд, Зоряні Війни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |