RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 21 » Харрісон Форд отримає за роль Хана Соло 35 мільйонів доларів
18:42
Харрісон Форд отримає за роль Хана Соло 35 мільйонів доларів
Харрісон Форд отримає за виконання ролі Хана Соло у фільмі "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили" близько 35 мільйонів доларів. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє британське видання Daily Mail. Заробіток актора буде складатися з фіксованого гонорару, що склав 25 млн., доларів і відсотків від світових зборів картини.

Видання уточнює, що контракт Форда дозволяє йому розраховувати на 0,5 відсотка від загальної суми, тому, якщо світові збори досягнутий 1,3 мільярда доларів, він зможе до своїх 25 мільйонів додати ще 10 мільйонів. Якщо ж збори виявляться більше, відповідно виросте і "заробітна плата" актора.



Колеги Форда по знімальному майданчику отримають куди більш скромні суми. Так, Джон Бойега і Дейзі Рідлі погодилися зніматися в "Зоряних війнах 7" за 450 тис., доларів кожен. Їх гонорар може збільшитися тільки в тому випадку, якщо касові збори фільму перевищать один мільярд доларів.

Виконавиця ролі Леї Органи Керрі Фішер заробить близько півтора мільйонів доларів. Джей Джей Абрамс отримає за свої послуги близько п'яти мільйонів доларів, проте він зможе претендувати на два відсотки від сукупних касових зборів фільму у світовому прокаті. Нагадаємо, що "Зоряні війни 7" заробили до кінця прем'єрних вихідних більше 500 мільйонів доларів.
Переглядів: 472 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудженн, новини, Харрісон Форд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |