RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 25 » Харрісон Форд не виключив повернення Хана Соло в «Зоряні війни»
08:19
Харрісон Форд не виключив повернення Хана Соло в «Зоряні війни»
Харрісон Форд, який зіграв Хана Соло в картині "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили", зробив несподівану заяву в інтерв'ю британському каналу BBC. Популярний голлівудський актор не виключив повернення свого героя в наступних епізодах саги. "Все можливо в космічному просторі і в фільмах", - сказав він.

У той же час, Форд ще раз повторив, що задоволений долею Хана Соло в сьомій частині "Зоряних воєн". "Для мене було великим задоволенням зустрітися з іншими персонажами, працювати з такиv гарним сценарієм, в який я дійсно вірив, з акторами, які складали справжню команду мрії", - додав він.



Питання участі Форда в роботі над наступними епізодами залишалося на момент написання даної замітки відкритим. Частково завдяки коментарям голови студії Lucasfilm Кетлін Кеннеді, яка раніше заявила на одній з прес-конференцій, що вся акторська трупа "Зоряних воєн 7" буде зніматися і в продовженнях, не уточнивши правда масштаб участі кожного з акторів.

Нагадаємо, що "Зоряні війни 7" стали найкасовішим фільмом 2015 року та одним з найбільш успішних кінопроектів в історії кіно. Світові касові збори картини перевищили два мільярди доларів. Восьмий епізод вийде в 2017 році.
Переглядів: 638 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Хан Соло, Зоряні Війни, новини, Харрісон Форд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |