RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 27 » Х'ю Джекман обрав наступника для ролі Росомахи
20:06
Х'ю Джекман обрав наступника для ролі Росомахи
Х'ю Джекман назвав актора, якого він хотів би бачити в ролі Росомахи після того, як він сам зіграє знаменитого мутанта востаннє. За словами Джекмана, які наводить MTV, найкращим кандидатом є британець Том Харді. Він не пояснив свій вибір.

Нагадаємо, що Х'ю Джекман повинен знятися ще в одному сольному фільмі, присвяченому Росомасі. Однак, за власним твердженням актора, він буде готовий приступити до роботи тільки в тому випадку, якщо у проекту буде дійсно хороший сценарій.

Вважається також, що третій фільм про Росомаху завершить сюжетну лінію "Людей Ікс", яка була запропонована режисером Брайаном Сінгером в 2000 році. Після прем'єри картини більшість ключових акторів, які брали участь у розвитку франшизи протягом півтора десятків років, покинуть проект. В осяжному майбутньому студія FOX. зможе перезапустити франшизу самостійно або в партнерстві зі студією Marvel з іншими виконавцями головних ролей.



Нагадаємо, що в загальній складності Х'ю Джекман зіграв Росомаху в семи фільмах. При цьому, зовнішній вигляд актора і його фізичні параметри не відповідають вигляду мутанта з коміксів серії "Люди Ікс". Тим не менш, шанувальники оригінальних графічний новел високо оцінили роботу актора.
Переглядів: 529 | Додав: Elnino | Теги: Х'ю Джекман, Росомаха, Том Харді, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |