RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 9 » Х'ю Джекман не виключив появи Росомахи в «Дедпулі»
20:00
Х'ю Джекман не виключив появи Росомахи в «Дедпулі»
Х'ю Джекман не виключив появи Росомахи у фільмі "Дедпул". Як повідомляє видання The Huffington Post, такий висновок можна зробити з коментаря самого актора.

Відповідаючи на запитання кореспондента з приводу чуток про майбутнє возз'єднання героїв, Джекман сказав буквально наступне: "Хм .... Я не можу. Ні! Але ми з Рейнольдсом хороші приятелі, так що ...". Нагадаємо, що обидва актори вже грали своїх героїв в картині "Люди Ікс: Початок. Росомаха".

Джекман також у черговий раз підтвердив свій намір розлучитися з образом, який його прославив після виходу третього сольного фільму. Актор висловив упевненість в тому, що студія вже підшукує йому заміну, і, можливо, "хтось вже уклав контракт про участь у наступних 11 кінопроектах, присвячених Росомасі".



Нагадаємо, що сюжет фільму "Дедпул" будуватиметься навколо колишнього оперативника Уейда Уїлсона, який в результаті нелюдського експерименту в рамках програми "Люди Ікс" перетворюється на наділеного нелюдськими здібностями найманця. Зйомки проходили в рідному місті Райана Рейнольдса - Ванкувері. Постановником картини виступив Тім Міллер. У фільмі також будуть зніматися такі актори, як Морена Баккарін, ТіДжей Міллер, Джина Карано та інші. Прем'єра відбудеться 12 лютого 2016 року.
 
Переглядів: 525 | Додав: Elnino | Теги: Дедпул, Х'ю Джекман, новини, Росомаха | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |