RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 18 » Х'ю Джекман натякнув на повернення Шаблезуба
10:37
Х'ю Джекман натякнув на повернення Шаблезуба
Віктор Крід, більш відомий шанувальникам коміксів про Людей Ікс на прізвисько Шаблезубий, може з'явитися в третьому сольному фільмі, присвяченому Росомасі. Про це розповів австралійському виданню The Daily Telegraph Х'ю Джекман.

За його словами, ця ідея й способи повернення одного з головних супротивників його героя активно обговорюється. Також Джекман натякнув на те, що глядачам, можливо, належить побачити знайомий за коміксами стан Росомахи під назвою "лють берсеркера". У цьому стані тваринна частина героя бере над ним верх, і він становить небезпеку не тільки для своїх ворогів, але і для друзів.



Нагадаємо, що фільм з робочою назвою "Росомаха 3" стане останнім для Х'ю Джекмана, в якому він зіграє роль знаменитого мутанта. Передбачається також, що цей проект завершить розвиток кіновсесвіту "Люди Ікс", який був створений режисером Брайаном Сінгером в 2000 році. Надалі студія FOX. зможе перезапустити франшизу з іншими виконавцями головних ролей.

Х'ю Джекман зіграв Росомаху в семи фільмах, і, незважаючи на те, що створений ним образ не дуже відповідає тому, що існує в коміксах, шанувальники супергероя високо оцінили роботу актора. "Росомаха 3" буде представлений глядачам в 2017 році.
Переглядів: 621 | Додав: Elnino | Теги: Х'ю Джекман, Росомаха 3, Шаблезубий, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |