RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 29 » Кевін Сміт назвав «Першого месника 3» кращим кінокоміксом
11:37
Кевін Сміт назвав «Першого месника 3» кращим кінокоміксом
Популярний голлівудський сценарист і режисер Кевін Сміт. вважає фільм "Перший месник 3: Протистояння" найкращим кінокоміксом всіх часів. Про це він написав на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter.

"Подивився" Першого месника 3 "в дивовижному кінотеатрі 4DX. Без сумніву, кращий фільм за мотивами коміксів з коли-небудь створених! До того ж краща Людина-павук! Дуже вражений!", - Написав він. Відзначимо, що Сміт відомий в Голлівуді, як великий шанувальник і знавець коміксів. Раніше він, як і переважна більшість кінокритиків, розгромив фільм "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості", назвавши його "позбавленим серця".



Рейтинг фільму "Перший месник 3: Протистояння" на сайті професійних рецензій Rotten Tomatoes склав більше 90 відсотків - безпрецедентний показник для екранізацій коміксів. Експерти передрікають картині значний старт як в американському прокаті, так і за межами Північної Америки.

У проекті були задіяні Скарлетт Йоханссон, Том Холленд, Кріс Еванс, Елізабет Олсен, Роберт Дауні мл., Себастіан Стен, Пол Радд, Маріса Томей, Емілі ВанКемп, Чедвік Боузман і інші популярні актори. Постановники Ентоні Руссо і Джо Руссо
Переглядів: 648 | Додав: Elnino | Теги: Кевін Сміт, Протистояння, Перший месник 3, кіно, Marvel, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |