RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 2 » Кевін Костнер зіграє керівника космічних польотів НАСА
11:24
Кевін Костнер зіграє керівника космічних польотів НАСА
Кевін Костнер ("МакФарланд ") зіграє одну з головних ролей в заснованому на реальних подіях фільмі під назвою "Hidden Figures", який буде присвячений підготовці до польоту американського астронавта Джона Гленна. Про це повідомляє видання Variety.

Популярному голлівудському акторові належить зіграти главу космічної програми NASA, а в центрі сюжету виявиться математик Кетрін Джонсон, яка разом зі своїми колегами Дороті Он і Мері Джексон відповідала за основні розрахунки першого орбітального польоту.

Роль Джонсон дісталася актрисі Тараджі П. Хенсон, в картині також буде зніматися Октавія Спенсер. Терміни робіт над проектом і можливий прокатний графік поки не уточнюються.



Нагадаємо, що історичний політ Джона Гленна відбувся 20 лютого 1962 року. Він став першим американським астронавтом, що облетів Землю. До цього космічні кораблі NASA здійснювали лише суборбітальні польоти. Примітно, що другий раз в космосі Гленн побував в листопаді 1998 року, коли йому було вже 77 років.

Що стосується Кевіна Костнера, то в 2016 році глядачі зможуть побачити його в картині "Злочинець", яка вийде в світовий прокат в квітні. Актор також взяв участь у створенні документального фільму "Швидкий м'яч", присвяченого зіркам бейсболу.
Переглядів: 717 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Кевін Костнер, Тараджі П. Хенсон, новини, Hidden Figures | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |