RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 9 » Кевін Файгі розповів цікаві деталі сюжету «Месників: Ера Альтрона»
18:44
Кевін Файгі розповів цікаві деталі сюжету «Месників: Ера Альтрона»
В інтерв'ю журналістам Entertainment Weekly президент студії Marvel Кевін Файгі і режисер Джосс Уідон оголосили про те, що у фільмі «Месники: Ера Альтрона» буде тільки одна сцена після титрів, а також поділилися цікавими деталями сюжету майбутнього блокбастера.

«У нас буде одна коротка сцена на початку фінальних титрів, але цього разу ми обійдемося без другої в самому кінці», - зазначив Файг. У перших «Месниках» було дві сцени після титрів. В одній з них глядачі познайомилися з лиходієм Таносом, а в другій стали свідками візиту супергероїв в ресторанчик Shawarma Palace. Цікаво, що сцену з шаурмою зняли відразу після передпрем'єрного показу «Месників» і додали у фільм в самий останній момент.

«Ми хочемо заздалегідь попередити шанувальників, щоб їм не довелося десять хвилин млосно чекати другої сценки, а потім сипати прокльонами на нашу адресу, - зазначив Уідон. - Перше правило роботи над сиквелами полягає в тому, що не варто намагатися повторити всі яскраві моменти з оригінального фільму. Не можна просто перезняти знаменитий трюк Індіани Джонса з пострілом в суперника. Потрібно винаходити щось нове, тому що публіка завжди відчуває, коли ти намагаєшся використовувати ті ж самі ходи ».



Файгі спростував чутки про те, що в «Ері Альтрона» глядачам буде представлена ​​Капітан Марвел, але при цьому натякнув на появу на екранах іншої відомої героїні коміксів. Кілька днів тому стало відомо, що в акторський склад блокбастера увійшли Жюлі Дельпі і Лінда Карделліні. Ходять чутки, що одна з цих актрис постане в образі інструктора юної Наташі Романофф.
Переглядів: 639 | Додав: Elnino | Теги: Месники Ера Альтрона, Кевін Файгі, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |