RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 1 » Кевін Файгі отримав нового боса
23:07
Кевін Файгі отримав нового боса
Як стало відомо журналістам The Hollywood Reporter, студія Marvel пройшла реорганізацію, в результаті якої її президент Кевін Файгі стане підзвітний главі правління Walt Disney Studios Алану Хорну.

За відомостями інсайдерів, студія Disney зважилася на такий хід, дізнавшись про те, що Кевін відчуває серйозні проблеми в спілкуванні зі своїм колишнім керівником - виконавчим директором Marvel Entertainment Айзеком Перлматтером. За якісь вісім років Файгі привів кінематографічний всесвіт Marvel до звання найкасовішої франшизи в історії, проте впродовж усього цього часу йому доводилося терпіти дивацтва свого ексцентричного і скупого боса.

Свого часу Перлматтер загримувався до невпізнання, щоб відвідати прем'єру фільму «Залізна людина». За відомостями інсайдерів, мільярдер ледь не влаштував скандал, виявивши, що на прес-конференції кожному журналісту поставили не одну, а дві пляшечки содової.



Саме Айзек вирішив змінити виконавця ролі Джеймса Роудса, коли Терренс Ховард слідом за Робертом Дауні-молодшим захотів отримати надбавку до гонорару за зйомки в сиквелі «Залізної людини». Через деякий час Перлматтер захотів заощадити і на самому Дауні, який тільки за останні три роки заробив на фільмах Marvel чверть мільярда доларів. Кевіну Файгі коштувало чимало зусиль, щоб погасити конфлікт між актором і своїм босом.

Як повідомляється, у підпорядкуванні Перлматтера залишиться телевізійний департамент Marvel, яким керує Джеф Лоуб.
Переглядів: 551 | Додав: Elnino | Теги: новини, Marvel, Walt Disney Studios, Кевін Файгі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |