RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 26 » Кевін Джеймс зіграє в драмі 44?
22:18
Кевін Джеймс зіграє в драмі 44?
Актор Кевін Джеймс веде переговори про те, щоб зіграти головну роль в драмі 44, що знаходиться в розробці у студій Alcon Entertainment і Warner Bros. Про це пише інформаційний ресурс The Hollywood Reporter.

Заснований на реальних подіях фільм розповість про Джоуї Уїльямса - 44-річного батька чотирьох дітей з Теннессі, який вирішив виконати свою давню мрію. Через травми Джоуї колись змушений був кинути футбол, але в свої 44 роки він зайнявся собою, щоб повернутися в спорт. Для цього йому довелося знову вступити до університету - тільки так можна було потрапити в футбольну команду. В результаті Джоуї навіть жив в одній кімнаті гуртожитку з власним сином.

Джерело повідомляє, що проект нагадає глядачам ще одну картину Alcon Entertainment - драму «Невидима сторона». Сценарієм займається Кріс Паркер ( «Небеса реальні»), а Девон Франклін, Тодд Гарнер, Ліза Корс і сам Джеймс взяли на себе продюсерські функції.



У минулому році Кевіна Джеймса, відомого по комедійним ролям у картинах «Правила зйому: Метод Хітча» і «Товстун на рингу», можна було побачити у фільмах «Пікселі» і «Товстун проти всіх». Зараз актор зайнятий на зйомках стрічки «Реальні спогади міжнародного вбивці».
Переглядів: 808 | Додав: Elnino | Теги: Драма, кіно, фільм, новини, Кріс Паркер, 44, Кевін Джеймс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |