RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 17 » Кетрін Зета-Джонс отримала роль в антології Райана Мерфі «Feud»
13:41
Кетрін Зета-Джонс отримала роль в антології Райана Мерфі «Feud»
Кетрін Зета-Джонс ( "Татусева армія") отримала роль у новій антології Райана Мерфі про знамениті скандали "Feud". Про це автор таких популярних антологій, як "Американська історія жахів", "Американська історія злочинів" і "Королеви крику", повідомив на своїй сторінці в Twitter: "Глибоко схвильований тим, що лауреатка" Оскара "Кетрін Зета-Джонс зіграє лауреатку" Оскара "Олівію Де Хевілленд".

Зета-Джонс приєдналася до затверджених раніше на головні ролі Джесіки Ланж і Сьюзен Сарандон. У першому сезоні буде розказано про протистояння між зірками Золотого століття Голлівуду Джоан Кроуфорд (Ланж) і Бетт Девіс (Сарандон) під час зйомок фільму "Що сталося з Бебі Джейн?" в 1962 році. Їх легендарна сварка стала надбанням громадськості і зіграла позитивну роль в просуванні картини, що отримала п'ять номінацій на премію "Оскар".



Зета-Джонс зіграє близьку подругу Девіс, актрису Олівію Де Хевілленд ( "Спадкоємиця"), яка в свою чергу довгий час ворогувала зі своєю сестрою, актрисою Джоан Фонтейн ( "Підозра").

Серед виконавців інших ролей - Альфред Моліна (Роберт Олдріч), Стенлі Туччі (Джек Уорнер), Джуді Девіс (Хедда Хоппер) і Домінік Берджесс (Віктор Буоно). Виробництво серіалу почнеться восени 2016 року, а прем'єра відбудеться на FX в 2017 році.
Переглядів: 818 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Райан Мерфі, антологія, новини, Кетрін Зета-Джонс, Feud | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |