RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 14 » Кетлін Кеннеді розповіла про спін-офф Хана Соло
19:19
Кетлін Кеннеді розповіла про спін-офф Хана Соло
Глава студії Lucasfilm Кетлін Кеннеді в розлогому інтерв'ю виданню Entertainment Weekly розповіла про її бачення спін-оффу "Зоряних війн", присвяченого Хану Соло.

"Ми не збираємося витрачати хронометраж на те, щоб відправитися в минуле і відповісти на безліч питань, на які, як я вважаю, глядачі і не хочуть знати відповідей. Ми розповімо про подію або події в житті Хана Соло, які дадуть уявлення про те, хто він такий, і як він став таким, яким ми всі його знаємо і любимо. Кому б ми не довірили режисерський пост, історія повинна бути розважальною та веселою. Адже Хан Соло, яким всі його знають, - це персонаж наділений своєрідним почуттям гумору. Ось такий він і повинен бути ", - сказала Кеннеді.



За словами глави студії, в картині головному героєві буде трохи більше 20 років. "Ми не збираємося показувати вам 10-річного Соло", - додала вона. Нагадаємо, що сценарій картини підготують Лоуренс Кездан і його син Джон Кездан. Перший брав участь у написанні сценарію до фільму "Зоряні війни: Епізод 5 - Імперія завдає удару", який вважається кращим епізодом космічної саги. Постановниками призначені творці мультфільму "Лего. Фільм" Кріс Міллер і Філ Лорд. Прем'єра повинна відбутися 25 травня 2018 року.
Переглядів: 484 | Додав: Elnino | Теги: Кетлін Кеннеді, спін-офф, новини, Хан Соло | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |