RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 22 » Керрі-Енн Мосс зніметься в «Залізному кулаці»
19:16
Керрі-Енн Мосс зніметься в «Залізному кулаці»
Marvel і Netflix оголосили про повернення виконавиці ролі адвоката Джері Хогарт з серіалу "Джессіка Джонс" Керрі-Енн Мосс в майбутньому супергероїчному серіалі "Залізний кулак". Про це повідомляє видання ComingSoon.

"Керрі-Енн швидко завоювала любов глядацької аудиторії нашої вуличної саги, - сказав у своїй заяві глава Marvel Television і виконавчий продюсер Джеф Лоеб. - Фанати коміксів Marvel знають, що Хогарт зіграла важливу роль в житті Денні Ренда, тому участь Керрі-Енн як не можна до речі ".



"Денні Ренд мешкає в стратосфері ділового життя Нью-Йорка, тому йому необхідний жорсткий адвокат, який допоміг би йому орієнтуватися в цьому чужому для нього світі, - додав виконавчий продюсер і шоураннер серіалу Скотт Бак. - Я щасливий, що у мене є можливість залучити Керрі-Енн як Джері Хогарт в "Залізний кулак" ".

У четвертому іменному супергероїчному телекоміксі спільного виробництва Marvel і Netflix "Залізний кулак" Денні Ренд (Фінн Джонс) повертається в Нью-Йорк після довгої відсутності. Він бореться зі злочинною корупцією Нью-Йорк Сіті, використовуючи майстерність кун-фу і силу свого кулака.

В акторському складі "Залізного кулака" числяться Джессіка Хенвік в ролі Коллін Вінг; Девід Венем в ролі Гарольда Мічума; Джессіка Строуп в ролі Джой Мічума і Том Пелфрі в ролі Уорда Мічума.

Нагадаємо, що Мосс епізодично з'явилася в образі Хогарт в заключному епізоді другого сезону "Шибайголови".
 
Переглядів: 936 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Marvel, Залізний кулак, Керрі-Енн Мосс, Netflix, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |