RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 26 » Кері Фукунага відмовився від зйомок ремейка фільму «Воно»
08:51
Кері Фукунага відмовився від зйомок ремейка фільму «Воно»
Кері Фукунага ("Справжній детектив") відмовився від поста режисера фільму жахів "Воно", заснованого на творі Стівена Кінга. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

В якості причини вказуються стандартні "творчі розбіжності", але анонімні джерела стверджують, що постановник не зміг домовитися зі студією New Line про бюджет проекту. Відставка Фукунаги послідувала всього за три тижні до початку зйомок картини. Хто займе його місце, поки не уточнюється.



Нагадаємо, що дія твору, опублікованого в 1986 році, відбувається у двох часових проміжках - 50-х і 80-х роках 20-го століття. Групі жителів маленького містечка в штаті Мен, об'єднаних у так званий Клуб Невдах, належить пригадати, яким чином в дитинстві їм вдалося перемогти монстра, що вбиває дітей, так як він повернувся і знову почав своє полювання.

Студія New Line розраховувала, що екранізація буде складатися з двох частин. У першій розповідатиметься про те, як головні герої зупинили монстра в дитинстві, а в другій сюжет будуватиметься навколо дорослих героїв. Бюджет першої серії повинен був скласти всього 30 мільйонів доларів, проте сценарій, котрий підготував Фукунага, припускав, що проект буде трохи дорожче.
Переглядів: 469 | Додав: Elnino | Теги: Кері Фукунага, Воно, ремейк, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |