RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 14 » Кейт Уінслет зіграє військового фотокореспондента
17:15
Кейт Уінслет зіграє військового фотокореспондента
Кейт Уінслет має намір знятися ще в одному біографічному кінопроекті. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, британська актриса погодилася зіграти головну роль у фільмі, присвяченому знаменитому фотографу Лі Міллер.

Картина буде заснована на біографії під назвою "Життя Лі Міллер", написаною сином головної героїні. Міллер пройшла шлях від фотомоделі і коханої відомого художника Мена Рея, який крутився в богемних колах, куди входив і Пабло Пікассо, до прославленого фотокореспондента журналу Vogue під час Другої світової війни.
Виробництвом фільму займеться студія Hopscotch Features, яка придбала права на екранізацію біографії і отримала доступ до особистого архіву Міллер.



Нагадаємо, що в 2015 році в прокат був випущений фільм "Стів Джобс", в якому Кейт Уінслет зіграла роль керівника маркетингової служби компанії Apple Джоани Хоффман. Також в 2015 році глядачі зможуть побачити актрису у фантастичній картині "Дивергент, глава 2: Інсургент". У 2016 році шестикратна номінантка на премію Американської Кіноакадемії Кейт Уінслет з'явиться на екрані в кримінальній драмі під назвою "Три дев'ятки", у якій її партнерами стануть Галь Гадот, Аарон Пол, Тереза ​​Палмер, Норман Рідус, Вуді Харрельсон, Ентоні Макі, Кейсі Аффлек, Чиветел Еджіофор та інші актори.
Переглядів: 507 | Додав: Elnino | Теги: кейт уінслет, кіно, фільм, новини, Життя Лі Міллер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |