RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Грудень » 21 » Кейт Уінслет може зіграти в байопіку Джобса
12:03
Кейт Уінслет може зіграти в байопіку Джобса
Наприкінці листопада ми писали, що на одну з головних жіночих ролей в байопіку «Стів Джобс» претендує Наталі Портман, тепер Variety повідомляє, що в переговори вступила ще одна голлівудська зірка - Кейт Уінслет («Вічне сяйво чистого розуму»).

Якщо актриса домовиться зі студією Universal, їй належить попрацювати на одному знімальному майданчику з Майклом Фассбендером (він зіграє самого Джобса), Сетом Рогеном (Стів Возняк) і Майклом Стулбаргом (Енді Херцфельд). Подробиці про роль Уінслет не повідомляються, проте ходять чутки, що їй можуть запропонувати образ вдови Джобса, тоді як Портман, швидше за все, домовлялася про роль його дочки.

Сценарій до проекту написав Аарон Соркін, режисерське крісло, після декількох пертурбацій, зайняв Денні Бойл. В основі сюжету - біографічна книга Уолтера Айзексона 2011 року, в якій описуються головні віхи розвитку компанії Apple.



У наступному році Вінслет можна буде побачити на великих екранах у фантастичному фільмі «Інсургент», після чого вона з'явиться в кримінальній драмі «Три дев'ятки» з Вуді Харрельсоном, Кейсі Аффлеком, Терезою Палмер, та Ентоні Макі.
 
Переглядів: 513 | Додав: Elnino | Теги: кейт уінслет, байопік, Стів Джобс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |