RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 8 » Кейт Мара зіграє героя війни в Іраку
09:52
Кейт Мара зіграє героя війни в Іраку
Зірка серіалу "Картковий будиночок" і фільму "Фантастична четвірка" Кейт Мара підписала контракт про участь у військовій драмі з робочою назвою "Меган Ліві". Про це повідомляє видання Variety.

В основу сценарію буде покладена реальна історія військовослужбовця армії США Меган Ліві і її пса Рекса, що служили в Іраку з 2004 по 2006 рік. Разом вони виявили та знешкодили велику кількість вибухових пристроїв, чим врятували безліч життів. Після важкого поранення Ліві була комісувана і нагороджена Пурпурним Серцем. Повернувшись додому вона протягом п'яти років домагалася права взяти опіку над Рексом, що продовжував службу. У підсумку бойові товариші возз'єдналися.

У режисерському кріслі виявиться Габріела Каупертвейте, що прославилася після виходу її документального фільму "Чорний плавник". "Це одна з маловідомих сторін війни. Просто неймовірно, через що їм разом довелося пройти. Для мене велика честь - розповісти цю історію", - йдеться в заяві режисера. Очікується, що зйомки картини стартують в жовтні 2015 року. Дата прем'єри поки не уточнюється.



Нагадаємо, що в 2015 році глядачі також зможуть побачити Кейт Мару у фантастичному фільмі "Марсіянин", в якому актрисі дісталася одна з ключових ролей.
Переглядів: 739 | Додав: Elnino | Теги: Кейт Мара, Фантастична четвірка, Меган Ліві, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |