RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 11 » Кейт Бланшетт зіграє у третьому «Торі»
11:29
Кейт Бланшетт зіграє у третьому «Торі»
Студія Marvel продовжує нарощувати акторський потенціал для розвитку свого кіновсесвіту. Як стверджує видання Variety, Кейт Бланшетт отримала пропозицію зіграти одну з головних ролей у фільмі "Тор 3: Рагнарек".

Яку саме партію може зіграти знаменита актриса, поки не уточнюється. За деякими припущеннями, це може бути роль лиходійки. Представники студії Marvel за традицією утримуються від коментарів з приводу кастингу.

Нагадаємо, що сюжет картини на момент написання даної замітки не розголошувався. Очікувалося, що, крім самого Тора, у фільмі з'явиться і інший учасник команди Месників - Халк. Ключові ролі виконають Джеймі Александер, Кріс Хемсворт, Том Хіддлстон, Марк Руффало та інші актори. Постановником фільму "Тор 3: Рагнарек" призначений Тайка Вайтіті, творець комедії "Реальні упирі".



Очікується, що значна частина зйомок пройде на території Австралії, так як уряд цієї країни погодився надати суттєві фінансові пільги в обмін на створення нових робочих місць та інвестиції в економіку.

Прем'єра картини запланована на 2 листопада 2017 року. Друга серія "Тора", випущена в 2013 році, заробила в світовому прокаті близько 650 мільйонів доларів.
Переглядів: 639 | Додав: Elnino | Теги: Marvel, Кейт Бланшетт, новини, Тор 3: Рагнарек | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |