RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 3 » Кейт Бланшетт отримала роль в байопіку Люсіль Болл
16:12
Кейт Бланшетт отримала роль в байопіку Люсіль Болл
Практично щодня з'являються новини про який-небудь амбіційний проект, підготовлюваний в Голлівуді, але не так часто кіноманів радують звістками про те, що роботу над одним фільмом будуть вести відразу два лауреата премії «Оскар». Видання Collider повідомляє, що Кейт Бланшетт виконає головну роль в байопіку відомої актриси Люсіль Болл, а сценарій майбутньої драми напише Аарон Соркін.

Бланшетт є володаркою двох «Оскарів»: перший вона отримала за роль Кетрін Хепберн у «Авіаторі», а другий - за гру у драмі «Жасмін». Соркін, у свою чергу, удостоївся премії Академії кінематографічних мистецтв і наук за сценарій до байопіку «Соціальна мережа».

Люсіль Болл вважається в Голлівуді іконою комедійного жанру, і на батьківщині її охрестили не інакше як Королевою комедії. Актриса 13 раз була номінована на Денну премію «Еммі» і в чотирьох випадках ставала тріумфатором. Серед найбільш відомих її робіт значаться такі ситкоми, як «Я люблю Люсі» (I Love Lucy), «Година комедії Люсі-Десі» (The Lucy-Desi Comedy Hour), «Шоу Люсі» (The Lucy Show) і «Ось - Люсі »(Here's Lucy). Прийдешня біографічна драма за мотивами життя і творчості Болл вже отримала схвалення з боку родини акторки. Її діти Люсі Арназ мл. і Дезі Арназ мл. займуться продюсуванням проекту.



Серед фільмів за участю Бланшетт, які незабаром належить побачити глядачам, значаться драми «Керол» і Truth («Правда»). Що стосується Аарона Соркіна, він написав сценарій до байопіку Стіва Джобса і недавно завершив роботу над текстом до фільму Molly's Game («Гра Моллі»), в якому йтиметься про Принцесу покеру - Моллі Блум.
Переглядів: 687 | Додав: Elnino | Теги: байопік, Аарон Соркін, новини, Кейт Бланшетт, Люсіль Болл | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |