RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 8 » Кейт Бекінсейл анонсувала перезапуск франшизи про Блейда
18:49
Кейт Бекінсейл анонсувала перезапуск франшизи про Блейда
Студія Marvel готується до перезапуску популярної франшизи, присвяченій мисливцю на вампірів Блейду. У всякому разі, такий висновок випливає з заяви актриси Кейт Бекінсейл, яка вона зробила, відповідаючи на питання відвідувачів фестивалю New York Comic-con. Її слова наводить видання Comic Book.

Один з прихильників актриси запитав: чи не планується кросовер "Іншого світу" і "Блейда", на що актриса відповіла буквально наступне: "Ні. У нас була така ідея, але, немає. Вони (студія Marvel - примітка" Favorite Movies ") вже зайняті цим. щось роблять з Блейдом ". Бекінсейл утрималася від уточнення деталей.



Відзначимо, що останній раз знаменитий мисливець на вампірів з'являвся на екранах в 2004 році у фільмі "Блейд 3: Трійця". У трилогії, яку знімала студія New Line, головну роль зіграв Уеслі Снайпс. У 2012 році компанія Marvel повернула собі всі права на персонажа, і з тих пір неодноразово з'являлися чутки про її готовність зняти нову версію фільму.

У 2015 році з'явилася інформація про те, що Marvel розглядає можливість перезапустити франшизу, сфокусувавши сюжет не на самому Блейді, а на його 16-річній доньці Феллон Грей, яка, згідно з міфологією коміксів, не підозрює про героїчне минуле батька.
Переглядів: 698 | Додав: Elnino | Теги: Кейт Бекінсейл анонсувала перезапус | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |