RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 30 » Катрін Хардвік екранізує роман «Лист на небеса»
19:24
Катрін Хардвік екранізує роман «Лист на небеса»
Режисер Катрін Хардвік знову об'єднає зусилля з продюсерською командою фільму "Сутінки" для екранізації бестселера "Лист на небеса". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Твір, написаний Авою Деллайрой, було опубліковано в квітні 2014 року. Сюжет будується навколо юної героїні на ім'я Лорел, яка на уроці літератури отримує завдання написати лист померлій людині, а точніше, Курту Кобейну. Написавши його, вона усвідомлює, що цей лист перетворився для неї на своєрідну сповідь, і вже не може зупинитися.



Лорел продовжує писати листи померлим знаменитостям, Дженіс Джоплін, Хіту Леджеру, Амелії Ерхарт і багатьом іншим, намагаючись примиритися зі смертю улюбленої сестри і знов знайти сенс життя. Терміни робіт над проектом і його можливий прокатний графік поки не уточнюються.

Нагадаємо, що багато шанувальників саги "Сутінки" вважають саме фільм Катрін Хардвік кращою частиною кінематографічної франшизи. Серед робіт режисера також такі повнометражні картини, як "Червона шапочка", "Запали мене" та інші. Вона також брала участь у створенні багатьох телевізійних серіалів, зокрема, "Пекло на колесах", "Нерозумний", "Приємний на вигляд" і деяких інших.
Переглядів: 490 | Додав: Elnino | Теги: Катрін Хардвік, фільм, новини, Лист на небеса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |