RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 23 » Катніс захопила лідерство в північноамериканському прокаті
17:34
Катніс захопила лідерство в північноамериканському прокаті
Цілком очікувано лідером минулого вікенду (20-22 листопада) в північноамериканському прокаті став блокбастер «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2 », що змістив з першої позиції переможця попередніх двох тижнів - фільм« 007: Спектр ».

Заключній частині франшизи «Голодні ігри» вдалося в свої перші вихідні зібрати $ 101 млн. Складно назвати провальним фільм, що перетнув позначку в $ 100 млн, але студія Lionsgate напевно сподівалася на більше. Так, друга «Переспівниця» не дотягла до своєї попередниці ні за сумою домашніх зборів, ні за результатами на світовій арені.

Причин спаду ажіотажу з боку глядачів до кіносеріі, заснованої на бестселерах Сьюзен Коллінз, можна навести кілька. По-перше, «Переспівниця. Частина 2 »не отримала таку масштабну маркетингову кампанію, як попередні стрічки. По-друге, не припиняються суперечки про те, чи доцільно було взагалі ділити «Переспівницю» на два фільми.

З іншого боку, критики практично одноголосно відзначили, що останній фільм франшизи, знятий Френсісом Лоуренсом, вийшов самим захоплюючим і емоційним у всій серії. Вірна собі залишається і Дженніфер Лоуренс, яка виконала роль Кітнісс Евердін, - саме її гра вивела «Голодні ігри» на такий високий рівень.



На другу сходинку рейтингу опустився «007: Спектр», що зібрав за минулі вихідні ще $ 14,6 млн. І хоча за три тижні в домашньому прокаті картина заробила вже $ 153,7 млн., критики все ж знайшли в ній чимало недоліків. На їхню думку, сценарій 24-го фільму про Джеймса Бонда місцями просідає, не пішла на користь блокбастеру і зміна оператора. При цьому було зазначено, що бажання Деніела Крейга покинути франшизу позначилося і на його грі. 



Третя позиція в топі5 північноамериканського бокс-офісу залишилася за мультфільмом «Снупі і дрібнота пузата в кіно», що завершив вікенд з результатом $ 12,8 млн. Зараз у скарбничці у стрічки Стіва Мартіно, заснованої на популярній серії коміксів Чарльза М. Шульца, є $ 98,9 млн. Сучасні діти навряд чи знайомі з спадщиною Шульца, але творці проекту якраз і задалися метою представити юним глядачам безжурного Чарлі Брауна і його друзів. У підсумку у них вийшов чарівний веселий фільм.



Четверте місце рейтингу відійшло на цьому тижні комедії Джонатана Левайна «Різдво / Ніч перед похміллям » з Джозефом Гордоном-Левіттом, Сетом Рогеном і Ентоні Макі у головних ролях. Картина про трьох найкращих друзів, що відправилися на пошуки найкрутішої різдвяної вечірки, змусила американців витратити $ 10,1 млн. Кожен з трійки головних акторів талановитий по-своєму, а сама комедія, що отримала рейтинг R, поєднала в собі зворушливі та кумедні сцени. Однак, незважаючи на непоганий результат, «Різдво» змогло заробити набагато менше прогнозованої суми.



Замикає ж топ-5 бокс-офісу новий трилер за участю Чіветел Еджіофор, Джулії Робертс і Ніколь Кідман - «Таємниця в їхніх очах». Проект Біллі Рея може похвалитися сумою в $ 6,6 млн. Картина є ремейком аргентинської стрічки 2009 року «Таємниця в його очах», що отримала премію «Оскар» як кращий фільм іноземною мовою. Мова в ремейку йде про агентів ФБР, у яких із плином довгих десяти років з'являється можливість розкрити жахливе вбивство дівчинки-підлітка. І хоча Біллі Рей змінив частину сюжету оригіналу, проблеми у його версії залишилися ті ж - відсутність логіки і безліч випадкових збігів. Втім, чудова гра Еджіофор, Кідман і Робертс, за визнанням закордонних рецензентів, перекрила всі недоліки трилера.

Переглядів: 575 | Додав: Elnino | Теги: Голодні ігри: Переспівниця. Частина, 007: СПЕКТР, Різдво, касові збори, 2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |