RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 20 » «Кат» скасований після першого сезону
14:48
«Кат» скасований після першого сезону
Курт Саттер оголосив про закриття своєї нової історичної драми "Кат", яка стартувала на каналі FX у вересні поточного року. Це "Несамовите" рішення було прийнято спільно з виконавчим директором FX Networks Джоном Лендграфом. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Драма, що описує події, що відбувалися в 14-му столітті, втратила половину своєї аудиторії через шість тижнів після своєї прем'єри, яка відбулася 15 вересня 2015 року. Якщо перший епізод серіалу подивилося за тиждень близько чотирьох мільйонів чоловік, то шостий епізод зацікавив менше двох мільйонів телеглядачів. Канал закінчив трансляцію першого, а тепер уже останнього сезону, 17 листопада 2015 року.

"Мова йде не про те, що у шоу був шанс, а я вирішив не використовувати його", - пояснює Саттер, який спостерігав за різницею в реакції глядачів до "Ката" і культової байкерської драми "Сини Анархії", яка від сезону до сезону розширювала свою аудиторію, ставши в результаті найбільш рейтинговим серіалом на каналі FX за всю його історію.



"Круто отримувати хорошу критику та нагороди, проте, врешті-решт, важливі тільки цифри. Я не той хлопець, що сидить в замку зі слонової кістки і вигадує фігню, не піклуючись, чи дивиться її хтось ...", - додав Саттер, визнавши, що, очевидно, не допрацював міфологію історії.

Що стосується майбутніх проектів, то Саттер шукає сценариста для перспективного спін-оффу "Синів Анархії" про майянський клуб Mayans Motorcycle Club і хоче підняти свій старий сценарій до фільму "Delivering Gen", любовної історії про наркоманку і найманого вбивцю.
Переглядів: 443 | Додав: Elnino | Теги: 1 сезон, серіал, Закрито, 2 сезон, Кат, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |