RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 11 » Касовий збори «Першого месника 3» перевищили 700 мільйонів доларів
15:45
Касовий збори «Першого месника 3» перевищили 700 мільйонів доларів
Світові касові збори фільму "Перший месник 3: Протистояння" перевищили 700 мільйонів доларів. Сталося це всього через дванадцять днів після старту проекту в світовому прокаті. Таким чином, всього за пару тижнів картина заробила майже стільки ж, скільки фільм "Перший месник 2: Інша війна" за весь час прокату.

За межами Північної Америки найпевніше проект відчував себе в китайському прокаті, де на момент написання даної замітки його збори перевищили 100 мільйонів доларів. На другому і третьому місці опинилися південнокорейські і британські кіноринки. де "Перший месник 3" заробив більше 54 і більше 40 мільйонів доларів, відповідно. Нагадаємо, що в домашньому прокаті фільм стартував з п'ятим результатом в історії Голлівуду.



Виробничий бюджет "Першого месника 3" склав 250 мільйонів доларів, тому для окупності йому потрібно заробити не менше 800 мільйонів доларів. Цей рубіж фільм подолає вже на поточному тижні.

У проекті були задіяні такі актори, як Скарлетт Йоханссон, Том Холленд, Кріс Еванс, Елізабет Олсен, Роберт Дауні мл., Себастіан Стен, Пол Радд, Маріса Томей, Емілі ВанКемп, Чедвік Боузман і інші.
Переглядів: 759 | Додав: Elnino | Теги: Протистояння, Перший месник 3, 700 мільйонів, Marvel, новини, Касовий збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |