RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 6 » Касові збори «Зоряних воєн 7» досягли двох мільярдів доларів
10:56
Касові збори «Зоряних воєн 7» досягли двох мільярдів доларів
Фільм "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили" записав на свій рахунок ще два історичні досягнення. Його світові касові збори досягли двох мільярдів доларів, а заробітки в домашньому прокаті - 900 мільйонів доларів.

​Нагадаємо, що сьомому епізоду "Зоряних воєн" вдалося встановити цілу серію рекордів, серед яких кращий старт в історії північноамериканського прокату - 528,9 мільйона доларів, кращі збори за прем'єрний день - 119,1 мільйона доларів, кращі збори за другі вихідні в домашньому прокаті - 149,2 мільйона доларів, кращі збори за треті вихідні в домашньому прокаті - 90,2 мільйона доларів, кращі збори за перший тиждень в домашньому прокаті - 390,8 мільйона доларів і багато інших.



На момент написання даної замітки "Зоряні війни 7" перебували на третьому місці в рейтингу найкасовіших кінопроектів в історії кінематографа, поступаючись лише "Титаніку" (2,1 мільярда доларів) і "Аватару" (2,7 мільярда доларів).

Чи вдасться першому епізоду нової трилогії "Зоряні війни" переміститися ще на одну позицію вгору, покаже найближче майбутнє. Цілком очевидно, що лідерство "Аватара" залишиться незаперечним, у всякому разі, в новому 2016 році
Переглядів: 715 | Додав: Elnino | Теги: 2 мільярди, новини, Зоряні війни 7, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |