RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 21 » Касові збори «Зоряних війн 7» збільшилися
21:51
Касові збори «Зоряних війн 7» збільшилися
Фільму "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили" все ж вдалося встановити абсолютний рекорд у світових касових зборах за прем'єрні вихідні. Як стверджує видання Deadline, керівництво компанії Walt Disney уточнило, що картина заробила "близько 528 млн доларів".

Таким чином, попередній рекордсмен - "Світ Юрського періоду" перемістився на друге місце з результатом 524,9 мільйона доларів. Деякі аналітики вважають, що після остаточного підрахунку збори сьомого епізоду можуть виявитися ще більшими.



Нагадаємо, що настільки вражаючий результат "Зоряні війни 7", на відміну від свого основного конкурента, продемонстрували без допомоги китайського прокату, так як картина стартує в Китаї 9 січня 2016.

Нагадаємо, що ключові ролі у фільмі зіграли Дейзі Рідлі, Керрі Фішер, Марк Хемілл, Адам Драйвер, Харрісон Форд, Домналл Глісон, Гвендолін Крісті, Пітер Мейх'ю, Оскар Айзек, Джон Бойега та інші актори.

Більшість з них візьме участь і в створенні восьмого епізоду "Зоряних воєн", який буде представлений глядачам в травні 2017 року.
Переглядів: 708 | Додав: Elnino | Теги: новинирекорд, касові збори, Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудженн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |