RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 19 » Касові збори «Загону самогубців» досягли 500 мільйонів доларів
11:53
Касові збори «Загону самогубців» досягли 500 мільйонів доларів
Світові касові збори фільму "Загін самогубців" досягли 500 мільйонів доларів. Про це з посиланням на офіційну інформацію студії Warner Bros. повідомляє видання Variety. Цього результату картині вдалося досягти за 13 днів прокату.

"Ми дуже натхненні величезними цифрами, які демонструє" Загін самогубців "і раді, що літній сезон закінчується для нас такою великою перемогою. Фільм готується в до ще одного успішного уїк-енду в світовому прокаті", - йдеться в заяві глави відділу маркетингу та дистрибуції Сью Кролл.



Нагадаємо, що в перші вихідні в Північній Америці "Загін самогубців" стартував з рекордом серпня, але в другий вік-енд його збори впали відразу на 67 відсотків. Картина була розгромлена критиками і отримала один з найнижчих рейтингів серед фільмів подібного жанру.

Режисер проекту Девід Ейер зізнавався, що на останньому етапі роботи над "Загоном самогубців" у нього було шість або сім версій, і в підсумку була обрана більш легка, яка сподобалася фокус-групі і підтримувалася керівництвом студії.

У фільмі знімалися Марго Роббі, Кара Делевінь, Бен Аффлек, Скотт Іствуд, Вілл Сміт, Джаред Лето, Алісса Веніс, Джоел Кіннаман, Джей Кортні, Айк Барінхолц і інші актори.
Переглядів: 785 | Додав: Elnino | Теги: DC, 500 мільйонів, касові збори, Загін самогубців, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |