RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 13 » Касові збори «Книги джунглів» перевищили 900 мільйонів
23:36
Касові збори «Книги джунглів» перевищили 900 мільйонів
Світові касові збори фільму студії Walt Disney "Книга джунглів" перевищили 900 мільйонів доларів. Як повідомляє видання Variety, цьому значною мірою посприяв успішний старт картини в Південній Кореї, де вона заробила в прем'єрні вихідні 6,2 мільйона доларів.

Це кращий стартовий результат серед проектів Walt Disney в цій країні. "Книзі джунглів" без зусиль вдалося обійти іншого дебютанта - екранізацію популярної серії ігор "Варкрафт", яка заробила за той же період п'ять мільйонів доларів, і зуміла зайняти лише друге місце в національному прокаті.



Нагадаємо, що раніше "Книга джунглів" встановила новий абсолютний рекорд серед голлівудських кінопроектів в Індії, заробивши в цій країні більше 36 мільйонів доларів. Вона також продемонструвала найкращий результат 2016 року в Великобританії і Ірландії.

Варто також відзначити, що "Книзі джунглів" ще тільки належить стартувати в Японії, де прокат цього фільму почнеться лише 11 серпня 2016 року. Цілком ймовірно, що фінальні збори фільму складуть близько одного мільярда доларів.

У створенні картини брали участь Ніл Сетхі, Білл Мюррей, Бен Кінгслі, Ідріс Ельба, Люпіта Ніонго, Скарлетт Йоханссон, Джанкарло Еспозіто, Крістофер Уокен, Гаррі Шендлінг, ЕмДжей Ентоні та інші актори.
Переглядів: 718 | Додав: Elnino | Теги: Книга джунглів, касові збори, Південна Корея, 900 мільйонів, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |