RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 13 » «Касл» не повернеться з дев'ятим сезоном
13:46
«Касл» не повернеться з дев'ятим сезоном
Річард Касл, Керміт, агент Картер і багато інших персонажів серіалів каналу ABC не повернуться в наступному сезоні. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, громадський канал скасував ряд своїх старих і нових серіалів, серед яких: "Касл", "Агент Картер", "Маппети", "Нешвілл", "Сім'я" та "Галавант".

ABC закрив "Касла" після восьми сезонів, незважаючи на те, що виконавець головної чоловічої ролі Натан Філліон підписав контракт на участь в потенційному дев'ятому сезоні, який планувалося зробити укороченим. До прийняття остаточного рішення з приводу комедійного процедурала, продюсерів серіалу зобов'язали зняти два варіанти фіналу восьмого сезону, який вийде в ефір 16 травня 2016 року. Нагадаємо, що контракт із зіркою шоу Станою Катік не був продовжений, і для неї восьмий сезон "Касла" був би останнім в будь-якому випадку.



Серіал з обмеженою кількістю епізодів "Агент Картер" і в першому сезоні не міг похвалитися високими рейтингами. На подив багатьох, шоу з Хейлі Етвелл було продовжено на другий сезон. З хорошою критикою, але з невтішними рейтингами у другому сезоні (1,4 мільйона в ключовій аудиторії і 4,3 мільйона загального числа глядачів на тиждень), доля серіалу Marvel була вирішена.



"Маппети", перезапуск популярного в 90-х серіалу, скасований після першого ж сезону. Комедійний серіал, що стартував восени 2015 року, створений Біллом Преді і Бобом Кушеллом. Незважаючи на вражаючий початок, шоу втратило частину своєї аудиторії, на думку критиків, через надмірно депресивні історії.



Музична драма "Нешвілл" за участю Конні Бріттон і Хайден Панеттьєрі не побачить п'ятого сезону. Рішення, прийняте каналом, викликало здивування в зв'язку з популярністю шоу у фанбази і цілком пристойних рейтингів.



Фінали поточних сезонів "Нешвілла" і "Сім'ї" вийдуть в ефір 25 і 15 травня відповідно. Другий сезон музичної комедії "Галавант" завершився в січні поточного року.
Переглядів: 702 | Додав: Elnino | Теги: серіал, сім'я, Агент Картер, 9 сезон, Нешвілл, закриття, Касл, ABC, новини, Галавант | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |